Lopez u zagrljaju meksičkog Breda Pita

Glas Srpske
Lopez u zagrljaju meksičkog Breda Pita

Snimivši spot "If You Had My Love" prije dvanaest godina, Dženifer Lopez se nametnula kao jedna od najprivlačnijih žena svijeta, a na snimanju novog spota pokazala je da još uvijek zaslužuje taj status.

Dženifer Lopez, koju je magazin "Pipl" proglasio najljepšom ženom svijeta, još jednom je pokazala sav svoj seksepil senzualnim scenama na plaži u naručju "meksičkog Breda Pita", na snimanju spota za novi singl "I’m Into You". Iako ima 41 godinu, lijepu glumicu i pjevačicu vrijeme kao da nije okrznulo, a to dokazuju i fotografije sa snimanja na plaži Tartl, i to pored jedanaest godina mlađeg, ovom prilikom i razgolićenog zavodnika iz sapunica. Riječ je o tridesetogodišnjem glumcu Vilijamu Leviju, što je sasvim sigurno kod njenog supruga Marka Entonija izazvalo bar trunku ljubomore. Levi, glumac kubanskog porijekla, koga zovu "meksičkim Bredom Pitom", oduševljen je saradnjom sa velikom profesionalkom.

- Sjajno sam se zabavio. Divno je vidjeti kako neko tako velik može biti prizemljen i pri tom vrlo zabavan. Bilo je sjajno - izjavio je Levi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana