Ljudska Barbika brutalno uvredila glumicu i uporedila je sa životinjom VIDEO

Srna
Ljudska Barbika brutalno uvredila glumicu i uporedila je sa životinjom VIDEO

Ukrajinka Valerija Lukjanova, koja se operacijama pretvorila u lutku "Barbie" našla je za shodno da "oplete" po holivudskoj glumici Sari Džesiki Parker.

Ona, naime, i dalje tvrdi da nikada nije otišla pod nož jer je "prirodno savršena", a zbog napada na glumicu zaradila je titulu virtuelne zlostavljačice.

Ukrajinska manekenka rođena u Moldaviji na internetu je objavila bizaran video u kojem se obrušila na sve neatraktivne žene.

"Neke djevojke jednostavno misle da ništa ne može da im pomogne pa samo sjede na kauču i prežderavaju se kolačima. To je čista ljenjost, ništa drugo. To najviše uništava žene. Spoljašnjost je odraz duha i unutrašnje ljepote. Ako već niste imale sreće sa dobrim genima i niste prirodno lijepe, ne izlazite iz kuće bez šminke", samo su neki od savjeta koje je izobličena Ukrajinka "podjelila".

U videu koji je šokirao pratioce i izazvao lavinu negativnih komenatara, Lukjanova se dotakla i zvijezde američke hit serije "Seks i grad".

"Sara ima tipičnu ružnu konjsku glavu", rekla je.

Plastična Ukrajinka nedavno je izjavila i da se "ljudski rod proružneo jer su ljudske rase počele previše da se miješaju".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana