Ljubomorna Džej Lo špijunira momka

Srna
Ljubomorna Džej Lo špijunira momka

Popularna pjevačica Dženifer Lopez navodno je unajmila privatnog detektiva da prati svaki korak njenog momka Aleksa Rodrigeza.

Četrdesetsedmogodišnja latino diva odlučila je da špijunira svog izabranika unajmivši privatnog detektiva kako bi saznala gdje se Rodrigez kreće. Neimenovani izvor izjavio je da se ovaj par žestoko posvađao kada je Aleks saznao za detektiva, ali da trenutno rješavaju taj problem.

Nakon što je časopis "Enquirer" u junu objavio skandalozan intervju sa Aleksovom navodnom ljubavnicom, Džej Lo je očigledno odlučila da provjerava svog dragog.

Kako je portal "TMZ" izvijestio da je Dženifer nakon objavljivanja intervjua rekla da u potpunosti vjeruje Rodrigezu, neimenovani izvor tvrdi da je pjevačica unajmila detektiva za slučaj da su priče o preljubi istinite.

- Aleks joj se mnogo dopada i zaista želi da njih dvoje uspiju, zato želi da ga kontroliše što više može - ističe isti izvor.

Dženifer je nedavno gostujući u emisiji Elen Dedženeris, koja ju je zapitkivala o novoj vezi, otkrila kako je započela romansu sa Aleksom. Pjevačica je ispričala kako je ručala u jednom restoranu i vidjela Aleksa. Prišla mu je kako bi mu se javila, a ubrzo su se dogovorili o prvom sastanku. Razvoj veze pjevačice i proslavljenog bejzbol igrača dalje su pratili i još prate svjetski tabloidi koji se trude da saznaju sve detalje u vezi sa romansom Dženifer i Aleksa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana