Ljubina kćerka u drugom stanju pobjegla od kuće!

Kurir
Ljubina kćerka u drugom stanju pobjegla od kuće!

Beograd - Maloljetna kćerka Ljube Pantović, Aleksandra u četvrtom je mjesecu trudnoće i pobjegla je od kuće iste večeri kad je njena majka izbačena s „Farme”, prenosi “Kurir”.

Ovu informaciju objavio je nedjeljnik “Star”, a kako “Kurir” saznaje, Aleksandar Čabarkapa je raskinuo vezu s bodi-bilderkom i ostao u šemi s Aleksandrom.

Po ljekarskom izvještaju od 21. juna iz KBC „Zvezdara” do kojeg je došao pomenuti magazin, da se zaključiti da je Ljubina starija kćerka zatrudnela s maminim dečkom još prije njenog ulaska u rijaliti!

A kad se tome pridoda da on sa zvaničnom suprugom čeka četvrto dijete, nastaje opšta konfuzija.

U više navrata smo pokušali da od Pantovićke dobijemo izjavu šta se izdešavalo po njenom povratku u civilizaciju i suočavanju s događajima tokom njenog tromjesečnog boravka u Lisoviću, ali ona nije željela da govori o tome.

- Ljuba se po izlasku s “Farme” videla s kćerkom. Taj susret je protekao u žestokoj svađi. Urlale su jedna na drugu, a onda je ćerka otišla s dečkom i Ljubu ostavila u suzama - otkriva izvor za magazin “Star” i navodi da se nakon tog prepucavanja 16-godišnjakinja više nije javljala porodici, odnosno da je pobjegla s Čabarkapom.

Tokom proteklog perioda Aleksandar je davao kontradiktorne izjave o svojoj vezi s djevojčicom tvrdio je da jeste trudna, pa da nije...

Ali objavljeni nalaz specijaliste otklanja svaku sumnju pošto je u njemu propisan lijek „utrogestan”, koji se daje za održavanje trudnoće.

- Aleksandar i od svoje zakonite supruge, koja samo što se nije porodila, krije da Ljubina kćerka takođe nosi njegovo dete. Tinejdžerka koja nema ni ličnu kartu napustila je svoj dom, pa nije isključeno da ju je Čabarkapa oteo - dodaje izvor “Stara”.

Ljekarska potvrda

U ljekarskom izvještaju iz KBC „Zvezdara” navedeno je da se djevojčica javila na pregled zbog bolova u donjem stomaku, kao i da je potpuno zdrava.

Propisan joj je lijek „utrogestan”, koji sadrži hormon progesteron i najčešća je propisana terapija za održavanje trudnoće.


 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana