Ljubavne igre Batlera na plaži

Agencije
Ljubavne igre Batlera na plaži

Ljetni odmor kao da je omađijao poznate ličnosti, pa su se oni zaljubljeni i više nego opustili razmjenjujući nježnosti, ali i strastvene dodire pred svima na plaži.

Tako su i škotskog glumca Džerarda Batlera paparaci fotografisali na plaži u Malibuu kako razmjenjuje nježnosti sa djevojkom Morgan Braun.

Čini se da je holivudski srcelomac konačno našao pravu djevojku, a u prilog ovom zaključku govore i fotografije na kojima golupčići izgledaju srećnije nego ikada.

Batler i Morgan, koja je dizajner enterijera, zabavljaju se skoro godinu, a paparaci su ih više nego jednom uhvatili kako na javnom mjestu razmjenjuju nježnosti.

Ovoga puta par se "zaigrao" na jednoj plaži u Malibuu, a paparaci su uhvatili svaki djelić njihove ljubavne igre, pa čak i trenutak kada je glumac uhvatio svoju zgodnu devojku za zadnjicu.

Čini se da je Džerard ostavio iza sebe fazu u kojoj se zabavljao samo sa poznatim damama, a na listi njegovih bivših djevojaka nalaze se i Dženifer Aniston, Kameron Dijaz i Naomi Kembel.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana