Ljuba: Plačem od kada sam izašla sa “Farme”

Blic
Ljuba: Plačem od kada sam izašla sa “Farme”

Beograd - Nisam spavala celu noć i dođe mi da plačem. Ne želim da komentarišem dešavanja u mojoj porodici dok ne budem raspolagala svim informacijama. Šokirana sam svime što sam čula, razumite me - rekla je Ljuba Pantović juče, dan pošto je saznala šta se sve dešavalo tokom njenog boravka u Lisovićima, prenosi “Blic”.

Za izjave svog dečka i starije kćerke, priču o njihovoj vezi, njenoj trudnoći i sukobu sa drugim dijelom porodice Ljuba je saznala od novinara odmah po izlasku iz „Pinkovog” studija.

U razgovoru sa novinarima, koji su joj odmah predočili stvari i postavljali pitanja, Ljuba je stegnutog grla, očiju punih suza, jedva odgovarala i suzdržavala se da da bilo kakav komentar želeći da ima sve informacije.

Njena majka i njen najbolji drug prekinuli su ovaj razgovor i postavljanje pitanja o starijoj kćerki i dečku, a Ljubina majka Dušanka je vikala na novinare da nemaju pravo da joj postavljaju takva pitanja.

Djever Srba Subotić za Uskrs prenio je na svom “Fejsbuk” profilu pismo Ljubinog bivšeg muža Karađorđa u kojem se navodi da je Ljubin dečko u vezi sa njegovom i Ljubinom kćerkom, koja je trudna.

Čabarkapa i Aleksandra potvrdili su da su u vezi u pismu koje su poslali Karađorđu:
- Naš odnos nije avantura, već prava i ozbiljna veza, a to će pokazati vreme – navedeno je u pismu.

Poslije više medijskih napisa, socijalna služba posjetila je Ljubinu majku Dušanku, a kćerka tada mijenja priču tvrdeći da se samo šalila i da je sve izmišljeno.

Sama Ljuba zamolila je novinare da se s njom čuju dan poslije, čim bude tačno znala o čemu se radi.

I juče ujutru, poslije prve Ljubine noći u stvarnom svijetu, pozvali smo je.

Umorna, tužna i razočarana, Ljuba je kratko rekla:

- Nisam spavala cele noći, plače mi se ceo dan. Videla sam se sa starijom kćerkom, ne mogu da vam kažem o čemu smo pričale jer je to moje dete. Aleksandra (dečka) nisam videla i ne znam kada ću. Treba mi vremena da se informišem. Pozadina te priče može biti ko zna kakva i ne mogu da formiram sliku o tome dok ne budem čula svaku stranu priče – rekla je ona.

Novinari i dio javnosti bili su sigurni da su do Ljube na “Farmi” došle informacije o svemu što se dešava, budući da je u posljednjih mjesec dana naglo prestala da pominje dečka.

- Po hrani koja mi je stizala znala sam ko je bira. Videla sam da mi poslednjih mesec dana hranu biraju najbolji drug i mlađa kćerka a ne dečko i shvatila sam da se nešto dešava - objasnila je Ljuba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana