Ljepotice koje su proslavile obline

Agencije
Ljepotice koje su proslavile obline

Nije pretjerivanje ako konstatujemo da je Pamela Anderson postala poznata najviše zahvaljujući svom bujnom poprsju.

Zahvaljujući hirurškoj intervenciji uvećavanja grudi, Pamela ne samo da je postala seks simbol devedesetih godina prošlog vijeka nego je izgradila i karijeru TV glumice, a i danas drži rekord po kojem je osoba koja se najviše puta našla na naslovnoj strani magazina "Plejboj". Baš kao i Pamela, i Kendra Vilkinson je u prošlosti bila jedna od omiljenijih ličnosti Hjua Hefnera, osnivača "Plejboja". Međutim, za razliku od Pamele, koja je pozirala za naslovnu stranu ovog časopisa čak 14 puta, Kendra se našla samo tri puta na naslovnoj strani u periodu dok je bila djevojka vremešnog Hefnera.

Supruga repera Ajsa Tija, Koko Ti poznata je ne samo po ogromnim silikonskim grudima nego i po isto tako ogromnoj, prirodnoj zadnjici. A kako njene fizičke karakteristike odgovaraju standardima ženske ljepote magazina "Plejboj", ne čudi što se i ova ljepotica našla na naslovnoj strani prestižnog magazina za muškarce. Inače, Koko voli da pozira u oskudnim kupaćim kostimima i da te fotografije dijeli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

I Karmen Elektra je slavu stekla nakon poziranja za "Plejboj", a njena karijera TV glumice svoj vrhunac je doživjela u seriji "Čuvari plaže", koju je zgodna Karmen uglavnom snimala u kupaćem kostimu. Nakon neuspješnog pokušaja da se probije i na filmsko platno, Karmen je karijeru uglavnom fokusirala na modeling, a njene seksi fotografije nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Starleta Tila Tekila ušla je u istoriju rijaliti televizije kao prva djevojka koja je snimila šou o zabavljanju u kojem je otvoreno priznala da je biseksualka, pa se naizmjenično zabavljala i sa muškarcima i sa ženama. I Tila je takođe pozirala za "Plejboj" i "Maksim", a po sopstvenom priznanju, dva puta je operisala grudi, jednom usne i vilicu.

Rijaliti zvijezda Hajdi Montag u Americi se proslavila nakon snimanja popularnog šoua "The Hills", koji se prikazivao četiri godine.

A "slavu" je zapečatila kada je pristala da je kamere snimaju dok je bila na operacionom stolu tima estetskih hirurga koji su za jedan dan izvršili 10 hirurških zahvata na rijaliti zvijezdi. Hajdi je prije nekoliko godina u toku jednog dana uvećala grudi, operisala nos, smanjila vilicu, uvećala zadnjicu, stanjila butine...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana