List ipak objavio “prelijepe” slike Kejt VIDEO

Agencije
List ipak objavio “prelijepe” slike Kejt VIDEO

Australijski ženski magazin odlučio je da, uprkos protivljenju kraljevske porodice, objavi slike Kejt Midlton u bikiniju koji otkriva njen trudnički stomak, braneći se da su fotografije “prelijepe”.

Magazin “Vumens dej” tako se pridružio italijanskom listu “Ki” koji je takođe donio odluku da objavi fotografije. To je izazvalo oštre reakcije britanske kraljevske porodice, koja tvrdi da je u pitanju narušavanje privatnosti.

Urednica ‘’Vumens dej” Fiona Konoli rekla je da je posebno osjetljiva na slike kojima nije mjesto u štampi, međutim, ona tvrdi da to sada nije slučaj.

“To je prelijep set fotografija”, izjavila je Konolijeva za ‘’Australian asošiejted pres’’.

Ona kaže da Kejt na fotografijama izgleda srećno za razliku od perioda rane trudnoće kada se suočavala sa ekstremnim jutarnjim mučninama.

Konolijeva kaže da se fotografije razlikuju od paparaco snimaka na kojima se vojvotkinja od Kembridža sunča na balkonu vile na jugu Francuske, koje je objavio francuski magazin “Closer” prošle godine, protiv kojeg je kraljevska porodica pokrenula parnicu.

“Odluka nije bila teška”, rekla je za sidnejski “Dejli telegraf” urednica ‘‘Vumens dej’’, budući da ih nije uslikao paparaco već prijatelj koji je sa njima bio na odmoru.

“Ona je na javnoj plaži i ćaska sa svojim prijateljima. To je potpuno drugačija situacija od nagih fotografija, nema fotografa koji se krije u žbunju, i ona nije u privatnoj vili.”

Konolijeva kaže da je u australijskoj štampi bila “bijesna borba” oko fotografija, i dodaje da bi one bile rasprodate i širom svijeta, ne računajući Veliku Britaniju.

“Britanci su mnogo osjetljiviji na svoju Kraljevsku porodicu nego mi u Australiji”, kaže ona.

Vijest da kraljevski par očekuje svoje prvo dijete u julu 2013. godine, objavljena je u decembru 2012. godine, nakon što je Kejt Midlton hospitalizovana zbog jakih jutarnjih mučnina. Kejt Midlton uhvaćena u toplesu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana