Liniju održava redovnim seksom

Agencije
Liniju održava redovnim seksom

Manekenka Miranda Ker bila je vrlo otvorena u svom posljednjem intervjuu kada je otkrila da od kako se rastala od supruga Orlanda Bluma skoro uopšte ne upražnjava seks pa samimi tim tijelo joj više nije tako zategnuto kao nekada.

Sada znamo tajnu njenog savršenog izgleda. Miranda je pored vježbanja i strogog režima ishrane svoju liniju održavala redovnim seksom. Međutim, od kada se razvela od glumca Orlanda Bluma, Mirandino tijelo više zategnuto kao nekada.

"Kako vrijeme prolazi sve sam samouvjerenija kada treba da odgovorim na pitanja u čemu uživam. Jednu stvar koju sam primjetila jeste da od kako upražnjavam manje seksa moje tijelo više nije tako zategnuto", rekla je Miranda i dodala da kada ima redovan seks ruke i stomak su joj odmah zategnutije i oblikovanije.

"Orlando i ja samo oduvijek imali odličnu hemiju. Nisam za kratkotrajne veze niti za veze za jednu noć. Orlanda sam čak natjerala da me čeka šest mjeseci da bih pristala na poljubac", rekla je Miranda.

Zatim je Miranda prokomentarisala svoj trenutni status i kako se snalazi kada je opet slobodna.

"Izlazim, upoznajem nove ljude i uživam u tome. Dva srećna roditelja su svakako bolji od dva nesrećna. Ovo je moje vrijeme da istražujem i malo se zabavim. Ne tragam za novom ljubavi, mada je bilo dosta zabavnih ponuda. Nikada ne izlazim na sastanak sa muškarcem kog uopšte ne poznajem, ali takođe nikada ne pretražujem na internetu podatke o potencijalnom partneru."

Slavna manekenka Miranda Ker nedavno je otkrila da su je i tokom braka zanimale žene, zbog čega će im se sada ozbiljno posvetiti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana