Lindzi snimala scene seksa za 100 dolara

Agencije
Lindzi snimala scene seksa za 100 dolara

Holivudska glumica Lindzi Lohan snimala je scene seksa za bijedan honorar u filmu "Canyons".

Lohanova sigurno nije najplaćenija glumica u Holivudu, ali je iznenađujuća informacija da je pristala da glumi u eksplicitnim scenama seksa sa porno glumcima za samo 100 dolara po danu.

- Lindzi je, navodno, pravila probleme kad je trebalo da se skine gola, a kako bi se opustila, tražila je da se i reditelj filma Pol Šrejder pojavi bez odjeće. Pošto je vidjela da su svi oko nje goli, nije joj bio problem da se uživi. Snimali smo 14 minuta - otkrio je scenarista Stiven Rodik.

Osim glumom, Lohanova se povremeno bavi pjevanjem, a u biografiji ima i dio posvećen svijetu mode. Pokrenula je liniju odjeće pod nazivom "6126". Odabran je taj naziv kolekcije zato što je to dan rođenja slavne Merilin Monro. Iako je kolekcija bila uspješna, Lohanova se više ne bavi modom. Takođe je izdala kolekciju losiona za tijelo pod nazivom "Seven Nyne ".

Rođena 2. jula 1986. godine u Njujorku, Lindzi je na sceni od malih nogu, kada je radila kao dječiji model za neke proizvođače odjeće. Njena karijera je počela da cvjeta 1998. godine, kada je dobila ulogu blizanki u megapopularnom filmu "Zamka za roditelje".

Uslijedili su filmovi "Šašavi petak", "Kraljica škole", "Opasne djevojke", "Herbi: Punom brzinom", "Najluđi radio šou" i "Bobi". Godine 2004. Lindzi je na scenu izbacila prvi album "Speak", sljedeći album zvao se "A Little More Personal". Međutim, karijera joj je stagnirala od 2007. godine kad je uhvaćena kako vozi pod uticajem droge i alkohola, a zatim je nekoliko puta bila u klinikama za odvikavanje te jednom u zatvoru zbog kršenja uslovne kazne. Novu stranicu okrenula je prošle godine kada je dobila ulogu Elizabet Tejlor u televizijskom filmu "Liz i Dik".

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana