Lindzi sa Šinom u krevetu

Agencije
Lindzi sa Šinom u krevetu

Novi snimci sa seta serije "Anger Management " otkrili su Lindzi Lohan u čipkanom brushalteru kako leži u naručju Čarlija Šina.

Lindzi se nada da će njeno gostovanje u Šinovoj seriji naići na povoljnije kritike od prethodnog TV pojavljivanja kada je tumačila Elizabet Tejlor.

Lohanova tumači djevojku sličnu sebi koja odlazi kod Čarlija na terapiju. Njihova romantična avantura vjerovatno nije potrajala, pošto će se Lohanova pojaviti samo u jednoj epizodi.

Očevici sa snimanja otkrili su da je glumica prvog dana došla na vrijeme na snimanje i da je bila primjer profesionalnosti.

- Već drugog dana sve je krenulo nizbrdo. Sjedila je u svojoj prikolici i odugovlačila produkciju. Onda je napustila set da bi otišla na koncert svog momka. Svi su bili njeni taoci - kazao je neimenovani izvor koji je prisustvovao snimanju.

Lindzini predstavnici za medije odbacili su ove optužbe kao neistinite. Čarli Šin nije imao komentar u vezi sa ponašanjem Lohanove, ali je otkrio zašto je i dalje jedan od njenih najvećih pristalica.

- Navijam za nju, jer smo se svi zaljubili u tu djevojčicu koja je bila apsolutni genije i koja je sijala nekim sjajem. Taj sjaj i dalje postoji - kazao je Šin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana