Lindzi napala bolničarku

Glas Srpske
Lindzi napala bolničarku

Glumica Lindzi Lohan navodno je u klinici "Beti Ford", gdje se trenutno nalazi na odvikavanju od droge i alkohola, fizički napala bolničarku koja je uhvatila u bijegu iz klinike i natjerala na testove na drogu i alkohol. Glumica tvrdi da je ona žrtva te da je samo išla na frizuru.

Bolničarka Doun Holand tvrdi da je Lindzi fizički napala i povrijedila joj ruku nakon što  je uhvatila kako se sa još nekim pacijentima pijana vraća u kliniku u sitnim noćnim satima.

- Bila je vrlo ljuta i izvan kontrole. Osjetio joj se alkohol u dahu. Nisam dotakla tu ženu. Ne želim rizikovati posao zbog bilo kog pacijenta - ispričala je Holandova u intervjuu za TMZ.com, dodavši da je glumica zgrabila za ruku i izvrnula zglob kada je izvadila telefon kako bi pozvala policiju, nakon što je ova u bijesu odbila da napravi test na drogu i alkohol.

Incident se dogodio oko jedan sat ujutro prošlog utorka, a policija je dobila prijavu da je u klinici "Beti Ford" došlo do fizičkog obračuna.

Glumica, s druge strane, tvrdi da je u cijeloj priči ona žrtva i da je ona bila ta koja je zvala policiju, a njen otac tvrdi da je ona samo odgurnula bolničarku koja je nepošteno napala kada se vratila od frizera. Ističe i da je dotična bolničarka njegovu kćerku imala "na piku" od kada je došla u kliniku.
Glumica je dan poslije incidenta prebačena na drugo odjeljenje klinike, a bolničarka je ipak dobila trenutni otkaz u klinici jer je prekršila stroga pravila centra i o incidentu progovorila u javnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana