Lindzi Lohan pati za bivšom djevojkom

Glas Srpske
Lindzi Lohan pati za bivšom djevojkom

Američka glumica Lindzi Lohan većinu slobodnog vremena provodi na društvenom servisu "Tviter". Ogorčena zbog toga što nije bila pozvana na dodjelu nagrada "Emi", dok je njena bivša djevojka Samanta Ronson radila kao DJ na afterpartiju, Lindzi je u nedjelju oko ponoći počela da piše komentare na svoj profil.

- Drago mi je da je Samanta Ronson pronašla 90210 radije nego što je bila vjerna - prvi je komentar koji je napisala Lindzi.
I dok mnogi ne znaju šta bi trebalo da znači "90210", neki mediji nagađaju da je Samanta pronašla novu ljubav među glumačkom postavom nove verzije "Beverli Hilsa 90210", što je naljutilo Lindzi.

Sljedeći komentar takođe se odnosio na njenu bivšu djevojku. 

- Drago mi je da se Samanta Ronson zabavlja na partiju radije nego da bude iskrena - napisala je već očigledno isfrustrirana Lindzi.

Na frustrirane komentare Lindzi Lohan Samanta gotovo nikad ne odgovara,
dok često komentariše komentare drugih zvijezda, poput Nikol Riči. Kako tvrde neki izvori bliski Lindzi Lohan, ona je očajna i na sve načine pokušava da vrati bivšu djevojku, ali to joj ne polazi za rukom.

Crvenokosa Amerikanka koja je nedavno ofarbala kosu u plavo - takođe zbog Samante, poslije prekida je pokušala da uvjeri javnost da nije lezbijka, ali ni to joj, naravno, nije uspjelo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana