Lindzi Lohan: Dosta je bilo s porocima!

Agencije
Lindzi Lohan: Dosta je bilo s porocima!

Los Anđeles - Holivudska glumica poznatija po svom problematičnom ponašanju i konzumiranju opijata u razgovoru sa Oprom Vinfri planira da otkrije sve detalje iz svoje prošlosti.

Naime, dvadesetsedmogodišnja Lindzi Lohan je nedavno izašla sa rehabilitacije koja je trajala 90 dana i pristala da gostuje u emisiji čuvene voditeljke Opre Vinfri gdje planira da otkrije dijelove njene "mračne" prošlosti.

U najavi za intervju saznajemo da Opra ne planira da poštedi glumicu i da će je svakako pitati da li sebe doživljava kao zavisnika, kao i kakav je osjećaj kada čuje da je sinonim za mladu zvijezdu koja je uspjela da propadne.

Ekskluzivni razgovor je samo jedan dio plana da holivudska zvijezda preokrene svoj život, odnosno da jednom za svagda prevaziđe svoje probleme sa zavisnošću.

Izvor blizak kanalu "E!" je rekao da je Lohanova ovog puta ozbiljna i da zaista želi da ljudima prenese kako su dani "ludog" provoda i žurki iza nje.

Intervju će biti objavljen 18. avgusta u Oprinoj emisiji "Oprah's Next Chapter", a da li je Opra bila pregruba sa pitanjima tek ćemo saznati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana