Lindzi Lohan 90 dana iza brave

Agencije
Lindzi Lohan 90 dana iza brave

Njujork - Problematična glumica Lindzi Lohan se nagodila sa sudom, pa će umjesto 240 dana iza rešetaka, “samo” 90 provesti zaključana u centru za liječenje od bolesti zavisnosti, prenose agencije.

Lindzi je opet bila na sudu zbog laganja policije nakon saobraćajne nesreće iz prošle godine kada je još uvijek bila na uslovnoj zbog krađe nakita iz 2011.

Međutim, ona je sada sve priznala, pa joj je sud naredio rehabilitaciju naredna tri mjeseca.

Lindzi bi, prema pisanju američkih medija već u ponedjeljak trebalo da počne sa služenjem kazne, koja pored 90 dana iza brave nekog centra za odvikavanje, obuhvata i 30 dana društveno korisnog rada u rodnom joj Njujorku, 18 mjeseci redovnog odlaska na psihoterapije i nadoknad štete čovjeku kojeg je u junu udarila svojim automobilom.

Ukoliko bilo koju od ovih odluka ne ispoštuje do kraja slijedi joj zatvor, ali i novo suđenje za nepoštovanje odluka suda zbog čega bi mogla da iza rešetaka zaglavi i nekoliko godina.

Magazin “Pipl” piše da joj je sudija savjetovao da od sada više ne sjeda za volan i drži se dogovorenog, inače joj se ne piše dobro.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana