Lindzi izbačena sa zabave Marka Džejkobsa

Glas Srpske
Lindzi izbačena sa zabave Marka Džejkobsa

Nekoliko dana nakon što su je optužili da je na zabavi povodom Nedjelje mode u Njujorku pićem gađala fotografa, Lindzi Lohan (25) postala je nepoželjna u modnim krugovima. Glumica je željela da uđe na zabavu Marka Džejkobsa, ali obezbjeđenje na ulazu nije htjelo da je pusti unutra. Intervenisali su i njeni prijatelji koji su u nekoliko navrata pokušali da nagovore čuvare da je puste, ali bez uspjeha.

Ipak, nije Lindzi bilo ko pa je nazvala vlasnika hotela u kojem je bila zabava, koji joj je takođe prijatelj, pa je on uveo unutra. Međutim, on je poslije nekog vremena otišao, a onda je obezbjeđenje podsjetilo da nije dobrodošla i ispratili su je van.

Lohan se nije dala omesti pa je otišla na drugu zabavu u istom hotelu. Tamo joj nisu pravili probleme na ulazu.

Posrnulu glumicu nedavno su dočekali fotoreporteri na promociji igrice "Sints Row", gdje je opet šokirala javnost nebrigom o sebi.

Iako se trudila da fotografima na crvenom tepihu pozira u seksi pozama, to joj baš i nije pošlo za rukom, jer su joj se oči sklapale, a osmijeh je otkrio da ne brine o zubima.

Ovog puta Lindzi Lohan prije pojavljivanja na crvenom tepihu nije otišla do stomatologa, a i popila je koju čašicu više. Dok su joj se oči sklapale, njen osmijeh otkrio je požutjele zube. Pojavila se na predstavljanju igrice "Sints Row", a obukla je kratku, crnu, večernju haljinu. Kosu je raspustila, a šminku gotovo da nije ni imala.

Lindzi je nedavno snimljena kako sebi ubrizgava heroin u venu. Slike su objavljene samo 14 časova nakon što je puštena na uslovnu slobodu do saslušanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana