Lijepa Turkinja u koju se zagledao i Bred Pit pokorila crveni tepih

GS
Foto: Profimedia

Turska glumica Hande Ersel koja je domaće gledaoce osvojila ulogom Ede u seriji 'Miriše na ljubav' pojavila se na filmskom festivalu i zablistala na dva događanja. Pratnja joj je bio dečko, influencer Hakanom Sabanci.

Glumicu i model Hande Ersel turski mediji nazivaju 'pravim draguljem njihove zabavne industrije'. Njena karijera, usponi na modnim pistama i brojne uloge u popularnim serijama stvorili su nevjerovatnu priču o uspjehu. Danas je jedno od najpoželjnijih lica u Turskoj, a slučajno je zapela za oku i Bredu Pitu.

Na snimanju serije 'Miriše na ljubav' ona i Kerem Bursin su se zaljubili, a njihova ljubavna kemija osjetila se i u kadru. Odradili su profesionalno svoj posao, a onda se razišli. U Kanes je tako lijepa Turkinja stigla u pratnji novog dečka, influencera Hakana Sabancija, sina jedne od najimućnijih porodica u Turskoj.

Uživala je u njegovom društvu i dugoj haljini s dubokim dekolteom sačinjenoj od izvezenih perlica zbog koje su svi okretali glavu za njom.

Inače, glumica se u Kanesu pojavila i na premijeri filma 'Megalopolis' kada je privukla pozornost noseći zadivljujuću Balmain crvenu haljinu bez naramenica sa skulpturalnom mašnom koja naglašava siluetu i eleganciju, prenosi Tportal.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana