Lijepa Skarlet pokazala novog momka

Agencije
Lijepa Skarlet pokazala novog momka

Nakon što su mjesecima pokušavali da sakriju svoju romansu, glumci Skarlet Johanson i Kolin Jost su se prvi put pojavili zajedno u javnosti.

Skarlet Johanson i Kolin Jost su se pojavili na jednom događaju organizovanom u Američkom muzeju prirodne istorije u Njujorku.

Iako nisu ruku pod ruku prošetali crvenim tepihom, oni su se ipak fotografisali zajedno, te potvrdili pisanje medija da među njima ima više od prijateljstva.

Zvijezda filma „Izgubljeni u prevodu“ izgledala je zanosno u crvenoj haljini od satena koja je naglasila njene atribute, dok je njen pratilac blistao u elegantnom smokingu.

O ovom paru su mediji počeli da pišu u maju, kada su primijećeni da se ljube na jednoj zabavi.

Glumac nije uplovljavao u bračne vode, dok Skarlet iza sebe ima dva braka. Godine 2010. razvela se od Rajana Rejnoldsa, da bi se tri godine kasnije vjenčala sa francuskim novinarom Romenom Dorijakom. Njihova veza je trajala sve do proljeća ove godine.

Njen novi izabranik, 32-godišnji Kolin, je diplomirao na Harvardu, dobitnik je prestižne pozorišne nagrade „Toni“ i smatraju ga veoma poželjnim muškarcem, te mnogi kažu da je Skarlet zaista ovog puta imala sreće.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana