Lijepa Ljubica predstavlja Srbiju na izboru za “Mis svijeta”

Agencije
Lijepa Ljubica predstavlja Srbiju na izboru za “Mis svijeta”

Među mnogobrojnim ljepoticama, Ljubica Rajković je odabrana da predstavlja svoju zemlju na najprestižnijem svjetskom izboru “Miss Earh”.

Prelijepa 25-ogodišnjakinja rodom je iz Sente, a završava studije srpskog jezika i književnosti na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, sa prosječnom ocjenom 10.

Pored zanosnog izgleda i seksepila, žiri je osvojila svojom energijom kojom zrači, vedrim duhom, predivnim osmijehom, skromnošću i nonšalantnim ponašanjem.

Za sebe kaže da je iskrena, komunikativna, druželjubiva i izuzetno uporna. Zaljubljenik je u knjige, putovanja, životinje i prirodu.

Avanturističkog je duha i voli da upoznaje nova mjesta i nove ljude. Modelingom je krenula da se bavi iz hobija, a na kraju je hobi prerastao u ljubav.

“Zaista ne mogu da opišem količinu sreće i uzbuđenja. Još uvek ne verujem da je moj san postao java i mogu da kažem da je osećaj neverovatan. Imam veliku odgovornost i daću sve od sebe da svoju predivnu zemlju, kojom se ponosim, predstavim svetu u najboljem svetlu”, kaže Ljubica.

Na svakom takmičenju osvojila je glavnu nagradu, krunu i lentu, i svaki put je žiri u njoj prepoznao kompletnu osobu, pa je dobijala maksimalan broj bodova.

Danas prelijepa Ljubica u svom vlasništvu posjeduje titule Mis Srbije, Mis Balkana i Top model Evrope. Govori tri strana jezika, u slobodno vrijeme piše poeziju, a ljubav joj je glavna inspiracija u životu.

Uskoro je čeka put na Filipine, gdje će biti takmičenje za “Mis svijeta” i biti održano. Tamo će boraviti punih 30 dana, od 26. septembra do 26. oktobra.

Izbor za “Miss Earth”, u kome učestvuje 146 zemalja, prenosi američka televizija Fox, a prenos putem malih ekrana prati više od 2,5 milijarde ljudi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana