Lijepa francuska glumica otvorila dušu: "Prva sam ostavljala muškarce, da oni to meni ne bi uradili"

b92
Foto: profimedia

Jedna od najvećih glumica današnjice Žilijet Binoš (52) je po mišljenju mnogih ljudi jedna od najljepših žena u Holivudu.

Iako je godinama krila svoj privatni život nedavno je za jedan magazin otvorila svoju dušu i priznala koji joj je najveći strah. 

Teško da bi joj iko dodijelio godine koje ima jer izgleda zaista nevjerovatno. Oskarovki na vitkoj liniji i glatkom licu mnogi zavide, ali iako svojom pojavom oduzima dah na crvenim tepisima, njena pojavljivanja u javnosti danas su veoma rijetka.

Jedan od njenih poslednjih izlazaka bio je na filmskom festivalu u Linkoln centru nazvanomsusret s francuskim filmom "Rendez-Vous Vit Frenc Sinema" početkom marta, gdje je pažnju svih privukla neobičnim kombinezonom koji je pokazao njen ubitačan dekolte i struk koji ostavlja bez daha.

Cijenjena francuska glumica je prije nekoliko mjeseci na jednoj francuskoj televiziji priznala da je nakon mnogo godina ponovo srećno zaljubljena i da je uplovila u romantičnu vezu. Ono što priželjkuje jeste da ova veza bude skladna i dugovječna.

"Napuštala bih svakog muškarca u vezi kada bi se pojavili problemi da oni to meni ne bi uradili. Nisam mogla da podnesem drugačiji scenario", priznala je ona.

Inače, Žilijet ima dvoje djece, Rafaela (28) iz veze s roniocem Andreom Haleom, i ćerku Hanu (22) sa francuskim glumcem Benoa Mažimelom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana