Let 3: Publiku očekuje atrakcija za sva čula

Aleksandra Madžar
Let 3: Publiku očekuje atrakcija za sva čula

Isporučićemo jaku porciju onoga što jesmo, atrakcija za sva čula. Na repertoaru će se naći neke nove pjesme, a izvešćemo i sve naše hitove, sve to uz bogat i energičan scenski nastup. Pakleno smo uvježbani, gurmani će uživati, niko neće ostati zakinut.

Ovim riječima za "Glas Srpske" frontmen alternativnog rok benda "Let 3" Zoran Prlja Prodanović najavljuje koncert koji će biti održan u subotu, 3. oktobra, u Klubu studenata Banjaluka.

- Banjalučka publika je tradicionalno dobro edukovana i naslušana, pred takvom publikom je uvijek užitak nastupati. Istakao bih i standardno dobre uslove za svirku u Banjaluci, mislim na tehniku, organizaciju i slično. Mi smo tu uvijek bili lijepo dočekani i pozdravljeni od publike. To shvatamo kao kompliment i priznanje za naše pjesme - kazao je Prlja.

Uskoro, najavljuje on, fanovi mogu očekivati njihov novi album.

- Finalizacija je u toku. Smatram da smo ponovo uspjeli u kreiranju tog materijala postići ono čemu težimo, a uvijek težimo ka tome da obogatimo, izmijenimo naš izraz, a da pri tome ne izgubimo ono što nas je do sada krasilo. Volimo se mijenjati, ali i ostati "Let 3" - rekao je ovaj harizmatični umjetnik.

Inspiraciju za svoje stvaralaštvo pronalaze, kako kaže, u svijetu koji ih okružuje, a koji je postao zastrašujuće duhovno siromašan i prazan.

- Uvijek smo težili tome da ne budemo običan bend, već da svojim angažmanom u svakom od aspekata svog izraza budemo i svojevrsna petarda koja publiku usmjerava na razmišljanje o sebi i okolini u kojoj živimo, da bismo svi zajedno bili slobodniji i bolji. Bitno je da te naše "provokacije" koje su zapravo integralni dio našeg umjetničkog angažmana stignu do cilja, a cilj je taj da naše poruke stignu do najširih narodnih masa i podstaknu ih na razmišljanje - objasnio je muzičar.

Smatra da publika i javnost prepoznaju njihovu predanost na svim poljima umjetničkog izraza koji je višeslojan.

- Uvijek težimo tome da se mijenjamo i poboljšavamo, a da u svemu tome ostanemo svoji. Zbog toga nemamo problema s odumiranjem naše publike, prvoborci ostaju uz nas, a nove i mlade snage su sve brojnije - ponosan je Prlja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana