Lepa Brena podržava vezu Filipa i Maje

Glas Srpske
Lepa Brena podržava vezu Filipa i Maje

Ako se Lepa Brena pita i ako ona može da bira, sin njenog supruga Bobe Filip Živojinović spreman je za ženidbu! Naime, nakon što je okončao dugogodišnju vezu s manekenkom Sofijom Milošević, Filip je svoju ljubav poklonio mladoj i uspješnoj glumici Maji Mandžuki, a kako stvari teku, ovo će biti jedna duga i ozbiljna ljubav.

To najbolje pokazuje podatak da mladi Živojinović nije dugo čekao da svoju djevojku dovede na upoznavanje s ocem i maćehom, pa je tako prvo viđanje proteklo i bolje od očekivanog.

- Brena je oduvek pričala kako Filipa gleda kao svog rođenog sina i ne pravi nikakvu razliku između njega i njenih sinova Stefana i Viktora. Jedva čeka trenutak kada će svi oni biti srećni u ljubavi i kada će napraviti velike svadbe. Maja je osvojila na prvi pogled i Brenu i Bobu i supružnici od te prve posete svim snagama navijaju da ova ljubav bude krunisana brakom - ispričao je izvor blizak porodici Živojinović. Dodao je da ni Mandžuka ne krije zadovoljstvo:

- Odmah je Filipu rekla kako je oduševljena njihovom skladnom porodicom i kako su srušene sve predrasude koje je imala što se tiče i Brene kao legendarne pevačice i njegovog oca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana