Leopardasta Severina ispunjavala želje publike

Glas Srpske
Leopardasta Severina ispunjavala želje publike

Najeksponiranija hrvatska pjevačica Severina vruće ljetnje veče zagrijala je do usijanja u primoštenskom klubu "Aurora", a razdragana publika pjevala je uglas sa seksepilnom zvijezdom.

Severina je za taj nastup odabrala modernu haljinicu leopardskog uzorka, koja je neodoljivo podsjećala na one kakve voli i Alka Vuica, a i zgodne djevojke u publici doskočile su vrućini oskudnim ljetnim krpicama.

Popularnu pjevačicu u "Auroru" su došle da slušaju i neke druge medijski eksponirane ličnosti u Hrvatskoj. Dobra zabava, osim brojnih lokalaca i gostiju Primoštena, privukla je Gianu Apostolsku i Avu Karabatić, koja je veče provela u društvu oca i dečka Špire. Seve je publici ispunjavala i posebne želje, pa je tako jednoj djevojci na nagovor njenih prijateljica sa bine čestitala rođendan, što je oduševilo prisutne.

Inače, poslije odličnih koncerata prošle sedmice u klubu "Sinema" u Beogradu i "Aurora" u Primoštenu, Severina punim gasom nastavlja dalje sa svojom ljetnjom turnejom. Tako će njen sljedeći nastup biti 24. jula u Čitluku, u BiH, a slijedi Sarajevo 26. jula, te Dubrovnik, Krk i Vodice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana