Leonardo u zagrljaju anđela Toni

Agencije
Leonardo u zagrljaju anđela Toni

Slavni holivudski glumac Leonardo Dikaprio ozvaničio je vezu sa još jednom manekenkom Toni Garn, modelom "Viktorijinih anđela".

Leo je nastavio tradiciju zabavljanja sa popularnim ljepoticama iz svijeta mode. Već dugo se pričalo o njihovoj romansi, ali je tokom večeri dodjele "Zlatnog globusa" ona konačno i ozvaničena.

Tridesetdevetogodišnji Dikaprio i osamnaest godina mlađa Toni razmijenili su nekoliko intimnih poljubaca na proslavi poslije uručenja priznanja i tako potvrdili da su zajedno. Veza očigledno traje već više od pola godine, jer se još ljetos pričalo da su viđeni na odmoru zajedno.

Manekenka i glumac prvi put su "uhvaćeni" u javnosti u maju 2013. godine na luksuznoj jahti u Kanu tokom filmskog festivala.

Dvadesetjednogodišnja Toni je samo jedna od supermodela koje je šarmirao slavni glumac. Dikaprio je bio u vezi i sa modelima Erin Heterton, Kristen Zang, Emom Miler, Žizel Bundšen, Bar Rafaeli i glumicom Blejk Lajvli.

Glumac je nedavno dovođen i u vezu sa manekenkom Mirandom Ker, koja se rastala od supruga, glumca Orlanda Bluma. Večera sa Leom pokrenula je tračeve da je Miranda uskočila u njegov zagrljaj. Međutim, poslije poljubaca sa lijepom Toni nema sumnje da je mlada manekenka osvojila srce poznatog zavodnika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana