Leonardo se sprema da leti na Mars

Agencije
Leonardo se sprema da leti na Mars

Dok je gostovao u jednoj emisiji sa još aktuelnim predsjednikom Amerike, Barakom Obamom, i naučnicom za klimatske promjene Ketrin Hajlo, holivudski glumac Leonardo Dikaprio je pomenuo da se prijavio za put na Crvenu planetu.

Trio je razgovarao o klimatskim promjenama Zemlje, ali je tema postala dodatno zanimljiva kada je doktor Hajlo pomenula misiju za Mars.

- Ako si čovjek i živiš na ovoj planeti - a većina nas živi, zar ne? Sve dok se nismo prijavili za put na Mars, a ne želim da znam da li neko jeste, mislim da si lud - kazala je ona.

Oskarovac joj je kao iz topa odgovorio: "Jesam."

Obama se na to našalio i rekao: "Mislim da će priznati da je lud".

Do kraja emisije je ostalo nepoznato da li se glumac našalio, ali poznavajući Leonardov život, nije isključeno da će se za nekoliko godina vinuti ka Crvenoj planeti.

Naime, glumac posljednjih nekoliko mjeseci putuje Zemljom promovišući njeno očuvanje raznim akcijama i porukama. Sve to objavljuje na svojim društvenim mrežama, a njegovi fanovi su oduševljeni njegovim zalaganjem za očuvanjem naše planete.

A izgleda da su mu dosadile burne veze koje je imao posljednjih godina, pa je odlučio da se posveti sebi i ostvarivanju nekih svojih nedosanjanih snova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana