Leo slomio još jedno žensko srce

Agencije
Leo slomio još jedno žensko srce

Već se nekoliko nedjelja šuška da su manekenka Toni Garn i poznati glumac Leonardo Dikaprio raskinuli, a sve ukazuje da je ova vijest istinita.

Naime, lijepa manekenka je sama doputovala u svoju rodnu Njemačku gdje se vjerovatno oporavlja od raskida. Tamo je posjetila svečanost povodom Internacionalnog dana "Day Of The Girl Child". 

U međuvremenu Toni je prisustvovala Nedjeljama mode u Njujorku, Londonu, Parizu i Milanu, ali holivudskog glumca nije bilo nigdje.

Neki tabloidi su pisali kako se Leo provodio po klubovima dok njegova djevojka radi. 

Toni i Leo posljednji put su viđeni zajedno 3. septembra u Njujorku, ali samo nekoliko dana nakon toga magazin "OK!" je objavio vijest o njihovom raskidu. 

Da se par zaista rastao svjedoči i Leovo nedavno javno pojavljivanje sa misterioznom brinetom na afterpartiju grupe "Kings Of Leon" u jednom noćnom klubu u zapadnom Holivudu. 
Dvadesedvogodišnja Toni se sada pridružila dugačkoj listi Leovih bivših djevojaka supermodela kao što su Žizel Bundšen, Bar Rafaeli, glumica Blejk Lajvli i mnoge druge kojima je ovaj holivudski ljepotan nemilosrdno slomio srce.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana