Lejdi Gaga je veliki licemer, ne želim ništa s njom”

Agencije
Lejdi Gaga je veliki licemer, ne želim ništa s njom”

Lejdi Gaga je juče gostovala u britanskom X faktoru gdje je pokušala da se pomiri sa Keli Ozborn, preko njene mame Šeron koja je sudija u ovom šou.

Sve je krenulo tako što je Gaga na svoj Tviter nalog okačila fotografiju na kojoj pozira sa Šeron i rođendanskom tortom. Na sveopšte iznenađenje, Keli nije bila oduševljena ovim činom pa je brzo tvitovala: “Ne bih da ispadnem nezahvalna, ali zašto bi mi slala tortu preko moje majke i to sa druge strane svijeta. Prestani Stefani, zaostala si a misliš da si prva”

Fanovi Lejdi Gage odmah su počeli da zasipaju profil Keli Ozborn negativnim komentarima, nakon čega ih je ona pozvala da šire ljubav a ne mržnju.

Ipak, i sama Keli nije ostala doslijedna tome pa je na Instagram profil okačila sliku pomenute torte uz komentar: “Jedi go***” i “Licemjerstvo”

“Nisam ni znala da ti je rođendan do večeras. Torta je trebalo da predstavlja mirovnu ponudu. Srećan rođendan”, bilo je sve što je Gaga imala da kaže na ovo.

Inače, njih dvije su u sukobu više mjeseci, a u intervjuu za “Cosmopolitan” Keli je otkrila i zašto.

“Voljela sam Lejdi Gagu. Vjerovala sam u sve za šta se ona zalagala, dok nisam shvatila kako je ona u stvari veliki licemjer. Nemojte govoriti ‘intervenišite kad vidite da neko maltretira nekog’ dok puštate sopstvene fanove da mi šalju pretnje smrću. Da moji obožavaoci to rade, ja to ne bih dozvolila”

Keli preispituje i Gagine stavove o gej pravima.

“Koristiš razne čudake da bi produžila svoju karijeru. Da li te je zaista briga za gej zajednicu? Jer da jeste, više bi se borila za to”

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana