Lejdi Gaga elegantnim izdanjem na dodjelu BAFTA nagrada donijela glamur starog Holivuda

Kliks
Foto: holivud lajf

Lejdi Gaga pojavljivanjem na sinoćnjoj dodjeli BAFTA nagrada na crveni tepih donijela je eleganciju i glamur Holivuda iz perioda 1940ih te se u Londonu prošetala u smaragdno zelenoj Ralf Lauren haljini.

Gaga, koja je bila nominovana u kategoriji najbolje glavne glumice za ulogu Patricie Regiani u drami Ridleyja Skota "Haus of guči", zasjenila je sve na crvenom tepihu noseći ručno šivenu, smaragdnozelenu haljinu kolekcije Ralf Lauren.

Prema brendu, za ručnu izradu je bilo potrebno više od 150 sati, a ovaj elegantni komad odjeće zahtijevao je 50 metara somota i svilenog tafta.

Pjevačica i filmska zvijezda nagrađena Gramyjem podsjetila je na svoja ranija izdanja kombinujući elegantnu haljinu s oštrim, visokim platformama. Također je dodala i sjaj pomoću nakita Tifani & Co., uključujući arhivsku ogrlicu od dijamanata i smaragda, kao i par usklađenih naušnica, narukvicu i prsten iz kolekcije Tifani Blu Buk 2022.

Na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Gagu je u utrci za nagradu za najbolju glumicu pobijedila Džoni Skanlan koja je imala glavnu ulogu u filmu "After Lov".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana