Lejdi Gaga dramatičnim izdanjem pokorila crveni tepih

GS
Foto: X.com

Lejdi Gaga dramatičnim izdanjem pokorila je crveni tepih na 51. filmskom festivalu u Veneciji.

Njena od‌jevna kombinacija sastojala se od glamurozne crne balske haljine sa baršunastim korsetom, te laskave siluete spuštenog struka i voluminoznom suknjom sa talasima koja se širila poput pipaka. Gagina haljina zapravo je haute couture Christian Dior kreacija, ali ono što je zapravo ukralo show jeste njen vintage Philip Treacy fascinator, prenosi Avaz.

Lady Gaga, u veličanstvenoj  crnoj haljini  kuće Dior, nosila je prekrasan šešir za glavu kao i obično. „Šešir od čipke“ – tako se zove – dizajnirao je irski dizajner šešira Filip Trejsi (Philip Treacy) za modnu novinarku Izabelu Blov. Ovo je model iz kolekcije proljeće-ljeto 2021. Zvijezdu "Zvijezda je rođena" na crvenom tepihu pratio je njen verenik, Majkl Polanski.

 Gaga je odlučila da doda još drame uz pomoć svojih aksesoara, uključujući skulpturalni ukras za glavu sa providnim crnim čipkastim velom. Svoj izgled je zaokružila nizom dijamantskog nakita brenda Tiffany & Co.

U “Joker: Folie à deux” Stefani Germanotta – njeno pravo ime – glumi Harleen Quinzel, zvanu Harley Quinn, koja igra Artura Flecka, poznatog Jokera, koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Glumačku ekipu čine Hoaquin Phoenix u naslovnoj ulozi, kao i Zizi Betz.

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana