Ledi Gaga u novom spotu rađa vanzemaljca VIDEO

Glas Srpske
Ledi Gaga u novom spotu rađa vanzemaljca VIDEO

Prošlog mjeseca Gaga je tražila nekoliko transseksualaca za svoj novi spot, koji počinje manifestom majke čudovišta, kako sebe naziva Ledi Gaga. Trenutak kada rodi vanzemaljca pjevačica u novom singlu "Born This Way" naziva trenutkom kada je započela borba između dobra i zla u "multiverzumu". Koreografija i plesači nauljenih golih torza u spotu su pali u drugi plan pored Gaginog "porođaja" koji je blještav i vizuelno najzanimljiviji dio video-spota. Vanzemaljca "rađa" na teritoriji u svemiru koji je u vlasništvu vlade.

Dok je u spotu i u nastupima inovativna i kontroverzna kako po ponašanju, tako i po izboru odjevnih kombinacija, u privatnom životu Ledi Gaga je potpuno drugačija. U intervjuu za časopis "Grazia" izjavila je kako je u seksu počela da uživa tek prije dvije godine, a gubitak nevinosti sa 17 godina opisala je kao razočaravajuće iskustvo.

- Od svakog muškarca sa kojim sam ikad spavala tražila sam da koristi zaštitu i da se testira na polno prenosive bolesti prije nego bih pristala da spavam sa njim - tvrdi pjevačica.

Zbog lošeg prvog iskustva tek je sa sadašnjim momkom Lukom Karlom (32) otkrila da seks može da bude ugodan i dobar. Bili su zajedno kada je ona imala devetnaest godina, ali su prekinuli i pomirili se u martu prošle godine.

- S Lukom sam u divnoj vezi u kojoj mogu da volim sebe, budem slobodna i uživam u svemu jer mu vjerujem - kaže Gaga kojoj je seks ultimativno izražavanje ranjivosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana