Ledi Gaga provocirala goste

Agencije
Ledi Gaga provocirala goste

Kada Ledi Gaga pjeva bolje je slušati, jer ako publika ne sluša, ona će prestati da pjeva.

Kada se čuo glasan žamor iz publike u hotelu "Plaza" tokom džez nastupa ove pjevačice, ona je usred druge pjesme stala i rekla: "Hoćete li ućutati? Mi ovdje izvodimo džez" i dodala: "Prokleti bogati ljudi".

Ova dvadesetosmogodišnja pjevačica nastupila je u okviru Nedjelje mode u Njujorku, a zabavi su prisustvovali Donatela Versaće, Liberti Ros, Bruk Šilds i drugi. 

Pop-zvijezda je tom prilikom pjevala pjesme sa zajedničkog džez albuma sa Tonijem Benetom pod nazivom "Cheek to Cheek", koji će biti pušten u prodaju 23. septembra.

Ledi Gaga je imala kratku plavu kosu i crnu kožnu haljinu koju je, kako kaže, kreirala njena sestra. 

Poznata po tome što voli da pomjera granice Ledi Gaga se na zabavi pojavila u provokativnom izdanju i prekršila pravilo da uz veliki dekolte ne ide i dubok izrez na suknji.

Pjevačica je pažnju na crvenom tepihu plijenila neobičnom i provokativnom odjevnom kombinacijom koju je upotpunila vrtoglavo visokim čizmicama i mrežastim čarapama.

Ona je iskoristila priliku i pozirala sa mnogim kolegama iz svijeta šou-biznisa, pa i sa Bruk Šilds, između ostalih. Mnogi su pohvalili pjevačicin novi izgled koji karakteriše njena platinastoplava kosa. 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana