Ledi Gaga poklonila pjesmu čudovištima

Glas Srpske
Ledi Gaga poklonila pjesmu čudovištima

Kako je nedavno i najavila na svom Tviter nalogu, Ledi Gaga je svojim malim čudovištima poklonila "prazničnu pjesmu", prenijele su agencije.

Pjevačica je svoju armiju fanova za praznik obradovala pjesmom "Stuck on F*cking You", koja je snimljena, ali nije objavljena ni na jednoj od verzija albuma "Born This Way".
Pjevačica je u ponoć po njujorškom vremenu preko svoje Tviter stranice lansirala pjesmu kojom dominiraju gitarski zvuk i koja je za nijansu "smjernija" od ostalih iz njenog repertoara, ali samo u sviračkom dijelu, riječi su sasvim druga priča…
Na svom YouTube kanalu Ledi Gaga je objasnila kako je pjesma nastala: "Napisala sam je u Minesoti, u autobusu, poslije nastupa na "Monster Ball" turneji.

Snimili smo je iz prvog pokušaja. Fernando na gitari, Pol na bubnjevima, ja sam je napisala, otpjevala… i evo je."

Ona je dodala da su svi učesnici, dok su snimali stvar, u spotu bili potpuno pijani. Pjesma mi je poput vremenske kapsule i pokazuje našu kreativnost u trenutku. "Srećan Božić, moja mala čudovišta." Pjesma traje pet minuta i možete čuti gitaru, bubnjeve i Ledi Gagu kako "fristajla" u posljednjoj minuti pjesme.
Inače, Ladi Gaga nedavno je proglašena kao muzičarka koja je najviše zaradila u 2011. godini, procjenjuje se oko 90 miliona dolara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana