Ledi Gaga najavila spektakl u zagrebačkoj Areni

Glas Srpske
Ledi Gaga najavila spektakl u zagrebačkoj Areni

Kontroverzna američka pjevačica Ledi Gaga održaće petog novembra koncert u zagrebačkoj Areni koji će biti spektakl kakav još nije viđen na ovim prostorima. Naime, Gaga sa sobom donosi 70 tona opreme koja će visiti sa plafona dvorane u koju će za tu priliku stati 10.351 posjetilac. Mnogi Banjalučani i stanovnici drugih gradova iz RS već su kupili karte i namjeravaju da prisustvuju možda najspektakularnijem koncertu ove godine u regionu.

- Poenta ovoga što radim jeste to da za svoje obožavaoce želim da stvorim prostor u kojem će se osjećati slobodno i u kojem će moći slaviti ono što jesu. Kao tinejdžerka nisam se uklapala ni u jedno društvo i osjećala sam se kao frik. Želim da svi oni koji se tako osjećaju znaju da u meni imaju prijatelja - objasnila je Gaga, gostujući u tok šouu Elen de Dženers, svoju ulogu na muzičkoj sceni na kojoj je kreativnim i inovativnim duhom za samo godinu izazvala pravu revoluciju i nastupima pomjerila granice koncertnog iskustva.

Šta očekuje sve koji će se u petak uputiti u Zagreb i uživo vidjeti Madonu 21. vijeka rekli su "Večernjem listu" iz "Lupa" produkcije.

- Pozornica će zauzimati najveći dio Arene, jer će se sastojati od dva dijela, a biće postavljena i dugačka modna pista. Za razliku od većine koncerata na kojima se rasvjeta nalazi samo iznad pozornice, na ovome će biti povješana iznad pola dvorane - istakla je Sanja Ajdinovski.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana