Ledi Gaga mora na operaciju kuka

Agencije
Ledi Gaga mora na operaciju kuka

Pop pjevačica Ledi Gaga otkazala je preostale nastupe u okviru "Borna This Way Ball" turneje, jer mora da ide na operaciju kuka, saopštio je promoter turneje "Live nation".

Ova 26-godišnja pjevačica objavila je da pati od upale zglobova, ali je ipak ustanovljeno da su Gagine povrede mnogo ozbiljnije nego što je ona mislila.

- Poslije dodatnih testova koje je obavila kako bi vidjela koliko su teške povrede ustanovljeno je da Ledi Gaga ima oštećenje labruma - navodi se u saopštenju "Live nation ".

Gaga će morati da ide na operaciju kako bi riješila problem, poslije koje će morati da odmara, a to je natjeralo da odloži turneju dok ne ozdravi, dio je saopštenja promotora.

Ledi Gaga se nalazi na turneji već dvije godine i putovala je na šest kontinenata. Ona je u utorak otkazala četiri nastupa u SAD rekavši da ima problem sa upalom zglobova i da ne može da hoda.

Popularna pjevačica rođena je 28. marta 1986. godine, a postala je poznata poslije objavljivanja svog debitantskog albuma "The Fame" 2008, koji je dobio uglavnom povoljne recenzije kritičara. U pisanju pjesama i u nastupima na Gagu utiču muzičari kao što su Dejvid Bouvi i Madona.

Takođe, Ledi Gaga se pojavila na "Tajmsovoj" listi 100 najuticajnijih ljudi na svijetu. Interesantno je da je Gaga već sa četiri godine naučila da svira klavir, sa 13 je komponovala svoju prvu baladu, a sa 17 je primljena u školu umjetnosti u Njujorku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana