Ledi Gaga donira milion dolara beskućnicima

Glas Srpske
Ledi Gaga donira milion dolara beskućnicima

Ledi Gaga želi da donira milion dolara za pomoć mladima koji žive u Njujorku bez krova nad glavom. Međutim, još se nije odlučila kojoj će organizaciji uplatiti novac. Ledi Gaga je predložila svojim obožavaocima na "Fejsbuku" da glasaju među izabranima. Rezultati će biti objavljeni 9. maja na posebnom koncertu pod pokroviteljstvom fondacije "Robin Hud".

- Presrećna sam što sarađujem sa dobrotvornom organizacijom "Robin Hud", koja se bori za pomoć mladima Njujorka. To je moj grad i ja želim da pomognem toj djeci - izjavila je Gaga.

Prije koncerta na američkoj mreži "HBO" biće emitovan dokumentarac sa njene turneje, u kojem takođe ističe koliko je Velika jabuka uticala na to da se afirmiše kao umjetnica.

Ovo nije prvi humani gest popularne pjevačice. Naime, poslije cunamija u Japanu, pjevačica je putem svoje službene internet stranice zamolila svoje obožavaoce, koje zove malim čudovištima, da kupe narukvice po cijeni od pet ili više dolara, kako bi pomogli žrtvama potresa u Japanu.

Da podsjetimo, Ledi Gaga se ove godine našla među deset najbogatijih slavnih dama na poznatoj listi časopisa "Forbs".

Dobre pozicije Ledi Gage sve su iznenadile, a kontroverzna 24-godišnja pjevačica plijeni medijsku pažnju gdje god se pojavi. Karijera joj napreduje i više nego dobro te je zasjela na četvrto mjesto sa 40 miliona funti, čime je slavnu 52-godišnju Madonu izgurala na peto mjesto.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana