Lečić tužio mladu glumicu jer je odbila da glumi sa njim

GS
Lečić tužio mladu glumicu jer je odbila da glumi sa njim

Glumac Branislav Lečić tužio je glumicu Anđelu Jovanović jer je odbila da sa njim glumi u istoj sceni serije "Radio Mileva".

Lečić traži da mu Anđela Jovanović isplati novčani iznos od 300.000 dinara za "povredu časti i ugleda", a prvo, pripremno ročište zakazano je za srijedu, 6. mart.

Anđela Jovanović je jedna od glavnih glumica u seriji "Radio Mileva", dok je Lečić trebalo da se pojavi kao epizodna uloga u četvrtoj sezoni.

Ona je potvrdila za "Blic" da je Lečić podnio tužbu protiv nje za povredu časti i ugleda.

"Da, tačno je da me je Branislav Lečić tužio sudu, jer sam odbila da igram s njim u seriji 'Radio Mileva'. Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim. Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovekom kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale", rekla je kratko za Anđela Jovanović, ne želeći da govori o detaljima „neprijatnog iskustva iz prošlosti“.

U Lečićevoj tužbi u koju je "Blic" imao uvid, navodi se da „kada je tužena Anđela Jovanović saznala da Lečić treba da bude angažovan na snimanju serije "Radio Mileva", javno je negodovala i izjavila da ne želi da igra sa silovateljem i seksualnim napasnikom, te da će, ukoliko Lečić bude angažovan na snimanju serije, napustiti projekat iz revolta“.

U tužbi se dalje tvrdi da je producentska kuća bila primorana da otkaže angažman Lečiću „imajući u vidu da Anđela Jovanović više godina igra u seriji i da prema njenom liku publika gaji određene simpatije“.

Podsjetimo, Lečića je glumica Danijela Štajnfeld optužila da ju je silovao 2012. godine, ali je Više javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo taj slučaj.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Porodila se Sanja Kužet
Porodila se Sanja Kužet
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana