Lažni milioner iz britanskog rijaliti šou sveta

Agencije
Lažni milioner iz britanskog rijaliti šou sveta

Samoprozvani milioner koji se pojavljivao u rijaliti šou emisijama i tvrdio da je osvojio džekpot, zapravo je nezaposleni prevarant koji je do grla u dugovima.

Vladimir Vilson stvorio je iluziju luksuznog života koristeći društvene mreže, na kojima je objavljivao fotografije privatnih aviona, skupocenih satova, bjesnih automobila i zabava na kojima je šampanjac tekao u potocima.

Tokom gostovanja u MTV emisiji "Judge Geordie" 27-godišnjak je tvrdio da je osvojio oko 7 miliona evra na lutriji, a navodno je trebalo da se pojavi i u emisiji britanskog Channela 5 o porodicama koje se hvale svojim novcem. Prije nego što se to dogodilo, javnost je doznala da je Vladimir zapravo nezaposleni trgovac koji živi u stanu u istočnom Londonu, kog dijeli s cimerima, a priču o dobitku na lutriji neko je vrijeme uspješno koristio kao ulaznicu u svijet bogatih i slavnih.

Vladimir je tokom gostovanja u emisiji " Judge Geordie " voditeljku Vicki Patison pokazao ormar pun dizajnerske odjeće i luksuzni dom. Objasnio je da je s 19 godina osvojio džekpot.

"Bio sam najmlađi dobitnik džekpota u Velikoj Britaniji. Osvojio sam 7 miliona evra", rekao je tada.

Dodao je da je neko vrijeme bio i zavisnik od seksa koji je na prostitutke potrošio 300.000 evra. Kasnije je tvrdio da mu je pojavljivanje u toj emisiji riješilo ljubavne probleme te da je postao prijatelj s pop zvijezdom Arijanom Grande. Na Tviteru i Instagramu počeo je da objavljuje fotografije kojima se hvalio svojim navodnim bogatstvom.

"Mislim da sam pronašao svoj slijedeći automobil", napisao je pored fotografije Aston Martina, dok je pored fotografije kolekcije skupih satova napisao da njegova kolekcija raste i stavio haštegove "roleks, "amerikanekspres, "milioner, "bogatstvo, "novac, "uspjeh, "sreća i "milijarder. Na jednoj fotografiji koju je objavio čini se da vozi Bentli po pisti prema privatnom avionu.

"Novac vam ne može kupiti sreću, ali radije bih plakao u Bentliju nego u autobusu", još je jedna od njegovih izjava.

Za The Sun je priznao da je izmislio cijelu priču o dobitku na lotu kad se pojavio u emisiji "Girlfriends" prije tri godine.

"Samo sam htio upasti u Velikog brata i druge rijaliti emisije", priznao je.

Njegov san je počeo da se ostvaruje nakon što se pojavio u "Judge Geordie ", a trebao je postati i dio emisije "Britain's Flashiest Fammilies". Nakon što se doznala istina, producenti emisije digli su ruke od njega. I ne samo to, trenutno je u dugu koji iznosi oko 25.000 evra.

"Ha ha, bilo je dobro dok je trajalo", samo je jedan od komentara na njegovu izmišljenu priču na internetu, gdje se Britanci sve više sprdaju sa svojim lažnim milionerom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana