Lazar Ristovski i mlada Anica Lazić: Ljubav iznad predrasuda?

Kurir
Lazar Ristovski i mlada Anica Lazić: Ljubav iznad predrasuda?

Njih dvoje ne kriju koliko su zaljubljeni, a čak su i podijelili kadar u seriji „Drim tim“.

Iako je razlika u godinama 39 godina, ovaj par uživa u svojoj ljubavi.

- Najviše se piše o razlici u godinama, a Lazar i ja to i ne osjećamo. Ima jedan momenat kada se osjeti razlika u godinama, a to je kada jedemo palačinke – ja jedem sa kremom, a on sa džemom i orasima. Tada osjetimo, i to je to. Očigledno je to nešto što je tako, i žao mi je što se žene danas, kada napune četrdeset godina, već nazivaju babama, kao da je starenje i imati određene godine danas sramota.

Volela bih da jednog dana budem baba i meni je to cilj. Uvek sam bila okružena starijima od sebe i takva sam od kada sam se rodila, sve moje drugarice su starije od mene. Da li je to zrelost, ne znam, ali prosto mi je takav horoskop, bog mi je tako dao. Što se nas dvoje tiče, ta razlika u godinama je kod nas najmanje važna, a u medijima je najvažnija, bila je iskrena Anica Lazić za Blic.

Mlada Anica često objavljuje fotografije iz privatne arhive sa glumcem, a podijelila je na mrežama i djelić poruka i komplimenata kojima je zasipana.

- Prelijepi i mnogo jaki, i mentalno i svakako, podrška za vas! – pisalo je u poruci koju je Anica podijelila na svom Instagram profilu, zahvalila se, pa nastavila niz.

- Kao neko ko je u braku sa 42 godine starijim muškarcem, potpuno te razumijem i šaljem podršku u svakom smislu, ljubav je ljubav! – glasila je druga poruka, na koju je Anica napisala:

- Ova poruka me je posebno raznežila. Želim vam svaku sreću!

Takođe, Anica je podijelila još jednu poruku, koju je prokomentarisala kao jednu od najljepših tog dana:

- Prave ljubavi zrače, to znamo mi koji ih živimo. Oni koji ne razumiju, nažalost, ne razumiju jer nisu osjetili i ne treba ih kriviti. Vi ostanite inspiracija, sve najbolje!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana