Latoja Džekson: Moja nećakinja je zvijezda

Glas Srpske
Latoja Džekson: Moja nećakinja je zvijezda

Sestra preminulog kralja popa Majkla Džeksona, La Toja Džekson, prvi put poslije bratove smrti progovorila je o boli koju njeni nećaci osjećaju. Ona je nagovijestila da bi Džeksonova dvanaestogodišnja kćerka Paris mogla da postane nova porodična zvijezda.

- Paris još nije svjesna toga, ali ona je zvijezda u usponu. Jako je talentovana i ako bude htjela da se bavi šoubiznisom, uspjeće - uvjerena je La Toja.

La Toja je otkrila da djeci, koja trenutno žive sa bakom i djedom, cijela porodica stoji na raspolaganju, kako bi im što više pomagali u ovom, za njih veoma teškom, životnom periodu.
- Paris sve vrijeme priča i razmišlja o tati. Ona se najbolje drži. Svaki dan piše i nosi njegovu odjeću koja još ima njegov miris i to joj jako pomaže - ispričala je La Toja. Ona je dodala da je soba male Paris prepuna Majklovih fotografija i postera.

Poslije njegove smrti djeca su otišla u kuću u kojoj su živjeli i uzeli sve što su htjeli.

- Paris je uzela sve što je na sebi imalo Majklovu sliku. Svaki dan gleda njegove spotove i privatne video-snimke - otkriva La Toja.

Međutim, sa starijim sinom Majkla Džeksona situacija nije baš blistava.

- Princ jednostavno ne želi da razgovara o ocu, ne želi da gleda njegove fotografije, spotove, ništa. Prerano mu je, još ga to sve jako uznemirava i mi ga ne prisiljavamo ni na šta. Trenutno smo jako zabrinuti za njega - kaže La Toja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana