Larisa upecala fudbalera

Glas Srpske
Larisa upecala fudbalera

Paragvajska starleta Larisa Rikelme, prihvaćena kao mis Mundijala u Južnoafričkoj Republici među svim navijačicama, zaljubila se u fudbalera.

Srećniku je ime Volter Fretes, ima 28 godina, igra desnog bočnog u klubu Sero Portenjo, najtrofejnijem paragvajskom klubu i aktuelnom državnom prvaku, a jednom je čak nastupio i za nacionalni tim Paragvaja.

O njihovoj vezi pisao je lokalni tabloid "Kronika". Sada već slavna Južnoamerikanka osvojila je naslovnice navijajući za Paragvaj tokom turnira u Južnoj Africi. Slavu je potom oplodila nizom golišavih serijala za lokalne magazine, a uspjela je izaći i na naslovnici paragvajskog izdanja popularnog magazina "Plejboj".

Dvadesetpetogodišnja Larisa je poslije Mundijala, koji je ova ljepotica na jedan način obilježila, priznala kako ni u snovima nije očekivala da će joj se ostvariti želja da je ovogodišnje Svjetsko prvenstvo u fudbalu planetarno proslavi. Naime, u čast paragvajskih igrača, Larisa je obećala da će pozirati gola. Obećanje je prvo "djelimično" ispunila, slikajući se na stadionu za jedan paragvajski magazin, a poslije  negodovanja brojnih navijača odlučila je da do kraja ispuni obećanje. O njoj se prije Mundijala ništa nije znalo, a sada zaokuplja pažnju javnosti iz svih dijelova svijeta.

U avgustu prošle godine mediji su objavili da Larisa ima momka, a njeno srce tada je osvojio Koke Oneto, paragvajski model i dizajner farmerki.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana