Lakurt i Mišura najljepše bez premca

Agencije
Lakurt i Mišura najljepše bez premca

Francuski plivač Kamil Lakurt i hrvatska košarkašica Antonija Mišura proglašeni su od strane američkog časopisa "Bleacher Report" za najljepše sportiste na Olimpijskim igrama u Londonu.

Njh dvoje su u konkurenciji preko deset hiljada sportista ponijeli laskave titule, a pored što su uspješni sportisti, kada završe karijeru moći će vrlo brzo da pronađu angažmane u svijetu mode. Oboje već sada imaju takva iskustva, jer je Lakurt dugo vremena bio zaštitno lice kozmetičke kuće "Clarins", dok je Mišura u žižu interesovanja dospjela čak i u Americi. Nakon što je čitaocima predstavio "Bleacher Report", za Mišuru je zanimanje pokazao košarkaš Čikaga Nejt Robinson. Antonijina ljepota ga je toliko oduševila da je na "Tviteru" ostavio vrlo pozitivan komentar za Mišuru.

- Vau, Antonija Mišura vjerovatno je najljepša košarkašica ikada koja je obula tenisice i istrčala na parket - napisao je Robinson.

Lakurt je pored lijepog izgleda 2010. godine proglašen za najboljeg plivača u Francuskoj, kada je postao trostruki evropski prvak. Na veliku žalost pripadnica ljepšeg pola, plivač je u vezi sa televizijskom zvijezdom i bivšom mis Francuske Valeri Beg.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana