Kventin Tarantino i njegova 20 godina mlađa supruga čekaju drugo dijete

Kliks
Foto: tviter

Nakon što je u 57. godini po prvi put postao otac, iz doma kultnog filmskog reditelja Kventina Tarantina ponovo stižu lijepe vijesti.

On i njegova 20 godina mlađa supruga Daniela, inače kćerka izraelskog pjevača i tekstopisca Svajka Pika, postati će roditelji po drugi put.

Par se upoznao 2009. godine kada je reditelj u Izraelu radio na promociji svog filma "Inglourious Basterds". Zaručili su se u junu 2017. godine, a vjenčali godinu poslije na intimnoj ceremoniji u Los Angelesu.

U februaru 2020. godine, par je dobio svoje prvo dijete, sina Lea, a mnogi su komentarisali kako je legendarni reditelj svom prvom djetetu dao ime po slavnom glumcu Leonardu DiKapriju s kojim je ostvario neke suradnje.

Ipak, u jednom intervjuu, Tarantino je negirao te tvrdnje.

"Nema ništa loše u tome, no ime je dobio po djedu moje supruge, ali i zato što je, u našim srcima, on bio lav. Tako smo razmišljali o njemu", izjavio je tada.

Podsjetimo, glumac je ranije bio fokusiran samo na karijeru, tvrdeći kako bi ga brak i djeca mogli ometati u cijelom procesu. Ali, čini se da se vremena mijenjaju.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana