Kusta i Nele pale i žare Južnom Amerikom

V. Š.
Kusta i Nele pale i žare Južnom Amerikom

Emir Kusturica i "The No Smokonig Orchestra" proteklih dana na turneji po Južnoj Americi izazvali su ogromno oduševljenje svih ljubitelja dobrog zvuka.

Za koncert u Buenos Ajresu sve karte bile su rasprodate 20 dana unaprijed, a Nele, Kusta i članovi benda atmosferu su doveli do usijanja.

Koncert u prestonici Argentine, treći je nastup ovog benda na tom prostoru u posljednjih pet godina i uvijek je izazivao dobre vibracije.

Emir Kusturica ovih dana postao je i počasni građanin Rosaria i Nekvena. Proslavljeni srpski režiser do sada je dobio više od 50 ključeva gradova.

Nakon južnoameričke turneje Emir Kusturica i "The No Smokonig Orchestra" pakuju kofere i sele se u Jerevan, gdje će ih dočekati predsjednik Jermenije i patrijarh, a koncert će održati 5. marta. Nakon ovoga, uslijediće nastupi u Sankt Peterburgu 9. i Damasku 26. marta.

April je predviđen za kratki predah od nastupa i putovanja, a nastavak slijedi u maju i junu u Francuskoj, Španiji i Portugaliji. Jul je rezervisan za veliku turneju u Americi. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana