Kupaći kostimi za vodene ratnice

RTS
Kupaći kostimi za vodene ratnice

Kvalitet, funkcionalnost, maštovitost i ženstvenost. Takva je nova kolekcija kupaćih kostima "Calavera", namjenjena ženama avanturističkog duha. „Kultura surfa" poslužila je kao inspiracija za stvaranje kreacija, koje oslikavaju duh Kostarike i drugih egzotičnih destinacija.

Brend "Calavera" testira svoju novu kolekciju kupaćih kostima, namjenjnu ženama avanturističkog duha koje obožavaju more i talase.

Tri riječi koje opisuju uzbudljivi brend, jesu moda, funkcionalnost i sport, što je odlično prikazano u reklamnom snimku „Vodene ratnice", u kojem se tri neustrašive surferke bore sa talasima.

Kultura surfinga bila je inspiracija dizajnerima da stvore kreacije koje oslikavaju duh Kostarike i drugih egzotičnih destinacija.

Kvalitetna izrada i dizajn prenose filozofiju kompanije i objedinjuju umjetnost i sport, koristeći francusko-polinežansku kulturu kao odskočnu dasku.

I dok je kolekcija iz 2011. godine, prema ocjeni modnih stručnjaka i ljubiteljki dinamičnijih vodenih sportova, imala određena ograničenja, novi modeli znatno su maštovitiji i pri tom odišu ženstvenošću. Preovladavaju nijanse ljubičaste, orhideje i jorgovana.

Osim kostima, "Calavera" proizvodi i dodatke vrhunskog kvaliteta za surfere koji cijene razlike.

Paleta inovativno dizajniranih proizvoda pokriva sve što bi pronicljiva surferka mogla da poželi, od neuobičajenih kostima, do karakterističnih šortseva i kapa, majica protiv osipa, preko daski za surfovanje. Kreativno, originalno i agresivno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana