Kupa RS za odbojkašice: Jedinstvu trofej

Vedran Gajić
Kupa RS za odbojkašice: Jedinstvu trofej

BANjALUKA - Odbojkašice Jedinstva pobjednice su ovogodišnjeg kupa Republike Srpske igranog u Mokrom, pošto su u finalu savladale ubjedljivo Jahorinu sa 3:0 (25:15, 25:16, 25:23).

Prva dva seta brčanske "princeze" su veoma lako riješile u svoju korist, a u trećem dijelu igre odbojkašice Jahorine pružile su jak otpor, ali su ipak poklekle (23:25).

Iako nije mogao računati na gotovo pola tima zbog povreda, trener "princeza" Goran Hadžić zadovoljan je osvojenim trofejom.

- Od samog početka igrali smo maksimalno koncentrisano i pokazali da smo kvalitetnija ekipa od Jahorine. Čestitam svojim djevojkama na borbenoj igri i sada se okrećemo nastavku Premijer lige BiH, gdje nam je cilj osvajanje titule - rekao je Hadžić. 

Sa druge strane, trener Jahorine, Danilo Tadić smatra da je iskustvo "princeza" presudilo.

- Oni su i prije početka finala bili favoriti što su dokazali na terenu. Bila je primjetna mala doza straha kod mojih igračica, a pogotovo je važnu ulogu odigralo neiskustvo u ovakvim mečevima. U svim segmentima igre smo podbacili, jedino smo parirali u trećem setu, ali iskustvo Jedinstva na kraju je presudilo - istakao je Tadić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana