Kumstva među poznatima koja će vas iznenaditi

blic.rs
Kumstva među poznatima koja će vas iznenaditi

U svijetu svjetskog šoubiznisa vladaju rivalstva i prijateljstva kratkog daha.

 Ipak, nađe se mjesta i za iskrene i prisne odnose, pa su mnoge javne ličnosti su za kumove svoje djece odabrali slavne prijatelje. I to više njih, u Holivudu kao da važi pravilo - što više kumova, više sreće.   

Predstavljamo vam poznate kumove na svjetskoj javnoj sceni.

  1) Madona i Sting

Dva vodeća imena svjetske muzike kumstvom ojačali prijateljske odnose 

Madona i Sting imaju sjajne muzičkle karijere, ali ih spaja još jedna važna stvar. Čuveni muzičar  i njegova supruga, Trudi Stajler kumovi su Roku Ričiju, Madoninom sinu iz braka sa režiserom Gajem Ričijem.  

2) Bred Pit i Bono Voks

Bred Pit i Andželina Žoli su za kuma njihovih blizanaca, Vivijen i Noks, odabrali  pjevača grupe “U2”  , Bona Voksa. Da se kumstvo ne dobija, zna i Bono, koji je predlog bračnog para rado prihvatio.  

3) Džejmi Li Kertis i Džejk Gilenhal

Džejmi Li Kertis je kuma Džejku Gilenhalu. Do kumstva je dovelo njeno blisko prijateljstvo sa glumčevim roditeljima, režiserom Stivenom Gilenhalom i scenaristkinjom Naomi Foner.  

4) Elizabet Harli i Hju Grant

Poslije rođenja sina Demijana 2002, Elizabet Harli je za sina izabrala čak osmoro kumova, a za jednog od njih odabrala je bivšeg partnera Hjua Granta.  

Glumica se od kolege rastala 2000. godine, poslije čega je ubrzo sklopila brak sa biznismenom Stivom Bingom.

5) Viktorija Bekam i Eva Longorija

Kada je Viktorija Bekam birala kumu svoje ćerke Harper Bazar, izbor je pao na Evu Longoriju.

Oduševljena očajna domaćica je izjavila da će se truditi da bude uključena u djevojčicino odrastanje.  

6) Elton Džon i Lejdi Gaga

Kada su  Elton Džon i njegov partner, Dejvid Furniš postali roditelji dječaka Zakarija 2011, rješili su da dječakova kuma bude Lejdi Gaga.  

- Kada tražiš osobu za to, pronađeš onu koju djetetovi roditelji vole - izjavio je Elton Džon u intervjuu sa Barbarom Volters.  

Gaga se odlično snašla u ulozi kume, pa ju je ovaj par dodjelio i titulu kume njihovog drugog sina Elijaha dvije godine kasnije.  

7) Sofija Loren i Dru Barimor

Dru Barimor ima veliki broj kumova, jedna od njih je glumica Sofija Loren. Do kumstva je dovela njana druga kuma, Ana Strasberg koja je bliska sa italijanskom divom i koja je Dru često vodila na Sofijino imanje u blizini Los Anđelesa.  

Tako je Dru ljeta provodila u druženju sa sinom Sofije Loren.  

8) Stiven Spilberg, Gvinet Paltrou i Dru Barimor

Stiven Spilberg je kao blizak prijatelj roditelja Gvinet Paltrou, Blajt Dener i Brusa Paltroa, imenovan za njenog kuma odmah po njenom rođenju. Već pomenuta Dru Barimor takođe je na listi kuma slavnog režisera.  

9) Majkl Džekson i Nikol Riči

Kada je Lajonel Riči usvojio Nikol, za njanog kuma je odredio dugogopdišnjeg priajtelja i saradnika, Majkla Džeksona. Kao po nekom holivudskom običaju, Džekson nije bio jedini koji je ponio tu titulu. To zvanje je pripalo i Kvinksiju Džonsu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana