Kruz zabranio bivšoj da bude u vezi

Agencije
Kruz zabranio bivšoj da bude u vezi

Glumac Tom Kruz godinama ne posjećuje kćerku Suri koju je dobio u braku sa Kejti Holms, a bivšoj supruzi je zabranio da dovodi druge muškarce blizu kćerke.

Mediji su bili preplavljeni komentarima na račun poznatog glumca nakon što je u javnost procurila informacija da, iako po zakonu ima pravo da viđa kćerku, Kruz to ne želi.

Pojavile su se i određene teorije o mogućim razlozima za to, a jedna od njih je i ta da mu sajentološka pravila ne dozvoljavaju da bude u kontaktu sa ljudima koji se ne pridržavaju te vjere.

Još jedna bizarna stvar vezana je za brak Toma i Kejti, a to su uslovi koje joj je on postavio kada su odlučili da se raziđu. Naime, on je od Holmsove tražio da mu obeća da pet godina nakon okončanja brakorazvodne parnice neće imati momka i da neće dovoditi muškarce blizu njihove kćerke.

Upravo zbog toga Kejti ne smije da prizna da je pronašla partnera.

- Toma više nije briga šta Kejti radi, ali zabavlja ga da je gleda kako, zbog straha od njega, krije da je u srećnoj vezi - izjavio je izvor blizak glumcu.

Kejti Holms je, kako tvrde neki mediji, potpisala ugovor tokom razvoda koji je sprečava da sramoti Toma Kruza na više načina, ne smije da priča o njemu ili sajentologiji ni­ javno da izlazi sa nekim muškarcem narednih pet godina. U tom ugovoru, navodno, stoji da ona smije da bude u vezi, ali ne javno.

Kejti je sve potpisala kako bi se što prije oslobodila supruga, od kojeg se razvela 2012. godine. Ubrzo joj je pripalo i starateljstvo nad kćerkom Suri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana