Kristine Agilera živjela u istoj kući sa bivšim mužem i momkom

Glas Srpske
Kristine Agilera živjela u istoj kući sa bivšim mužem i momkom

Kako stvari mogu postati komplikovane poslije razvoda potvrđuje i priča pop pjevačice Kristine Agilera, koja je u svojoj kući u isto vrijeme živjela sa bivšim suprugom, sinom i novim momkom.

Sve do neki dan, Kristina Agilera, njen sin, bivši suprug Džordan Bretmen i njen novi momak Met Ratler živjeli su zajedno u njenoj kući na Beverli Hilsu, piše magazin "tmz.com".

Iako je u pitanju nevjerovatno velika kuća, neimenovani izvor je ispričao da je situacija između njih postajala poprilično čudna. Sva sreća da je u utorak po stvari Džordana Bretmena došao veliki kamion.

- Hvala Bogu da se Džordan iselio iz te kuće. Situacija je postajala zaista čudna. Ali Kristina je dopuštala da bivši suprug ostane zbog njihovog sina Maksa - rekao je izvor.

Poslije razvoda Kristina je sa sinom otišla od kuće dok se njen suprug ne odseli, spavali su po hotelima u Los Anđelesu, međutim, poslije nekog vremena pjevačica se vratila u kuću.

Met i pjevačica vezu su započeli nakon što je pjevačica podnijela zahtjev za razvod, a upoznali su se na snimanju filma "Burlesque".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana