Kristina Hendriks prekinula intervju

Agencije
Kristina Hendriks prekinula intervju

Glumica Kristina Hendriks odbila je da nastavi intervju, dok se riječ "punija" ne izbaci iz pitanja, javile su agencije.

Hendriksova je zbog svojih oblina stekla veliku slavu u Holivudu, i više se piše o tome šta je obukla i kako je u tome izgledala, nego o njenim filmskim ulogama i angažmanu u seriji "Mad men".

Popularna glumica je gostovala u Australiji, gdje je imala nesporazum sa novinarkom koja je intervjuisala. Poslije uobičajenih pitanja o provodu u zemlji u koju je došla prvi put, došao je red na škakljivo pitanje.

- Kao osoba punije figure, inspirisala si mnoge. Koja je najljepša priča koje možeš da se sjetiš, a da je u vezi sa tom inspiracijom - pitala je novinarka, a Kristina  je skrenula pogled i počela da se "vadi".

Poslije kraćeg prekida, novinarka je opet ponovila spornu riječ, i intervenisala je osoba iz Kristinine pratnje koja je rekla da odmah prestane da Hendriksovu naziva "punijom".

Kristina je nedavno najavila da će pokrenuti liniju kupaćih kostima.

- Zaista je teško da pronađete kupaći kostim ako imate velike grudi. Današnji modeli vam ili zalijepe grudi za tijelo ili nemate nikakvu podršku. Želim da pokrenem sopstvenu liniju kupaćih kostima koji će imati pravu podršku - rekla je Kristina.

Ova glumica je rođena u Tenesiju ima američko i britansko državljanstvo, a kao jednu od zanimljivosti za nju vezuje se i njeno priznanje da se, iako je prirodna plavuša, farba u crveno još od desete godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana