Kristijan Panući ostavio fudbal zbog Rosarije

Glas Srpske
Kristijan Panući ostavio fudbal zbog Rosarije

Legendarni italijanski fudbaler Kristijan Panući, koji je osvojio Ligu šampiona sa Milanom i Real Madridom, u februaru ove godine zaključio je karijeru zbog ličnih razloga, a mediji su otkrili da je fudbalski teren napustio zbog (pre)velike ljubavi prema lijepoj Rosariji Kanavo.

Panući je tokom prvog dijela sezone bio standardni prvotimac Parme, u koju je stigao prošloga ljeta iz Rome. Sredinom decembra je "zabio" svoj prvenac za novu ekipu, a ukupno je skupio 19 nastupa prije nego što je 23. februara objavio kako poslije sedam mjeseci napušta klub. U sporazumnom raskidu ugovora je navedeno da legendarni bek, koji je odigrao 57 utakmica u dresu italijanske reprezentacije, klub napušta iz ličnih razloga, a njemački "Bild" je otkrio zbog čega je Panući tako naprasno prekinuo svoju uspješnu karijeru.

Iako na leđima ima već 37 godina, starost nije razlog odlaska s fudbalskih stadiona, već ultimatum njegove prelijepe vjerenice Rosarije. Italijanska hostesa koja radi na televiziji, koja se voli slikati gola i za razne magazine, nije više htjela održavati vezu na daljinu i dovela je svog zaljubljenog momka pred zid.

Vatrena djevojka sa Sicilije živi i radi u Rimu, gdje je Panući proveo najveći dio svoje karijere igrajući za Romu (2001-2009). U trenutku kada ga se "vučica" odrekla zbog nediscipline, bio je prisiljen potražiti novi klub i izabrao je Parmu. To se nije svidjelo Rosariji, koja je izdržala pola godine, ali onda mu je dala da izabere između fudbala i nje budući da njihova veza nije funkcionisala na daljinu.

Iako je fudbal njegova velika ljubav, ipak je prevagnula ona još veća prema prekrasnoj Rosariji i Kristijan je objesio kopačke o klin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana